Toc Toc la Grand Cinema&More din Băneasa Shopping City

Ricard Reguant, regizorul catalan care a montat primul musical de tip Broadway din România, Muzicalul Chicago, revine la București pentru a transforma TOC TOC, o comedie irezistibila a secolului XXI, într-un clasic contemporan în care poantele se succed una după alta într-un ritm tot mai alert și în care se râde în hohote de la început și până la sfârșit! Spectacolul are premiera pe 18 octombrie 2014 și se va juca, în exclusivitate, în România, la Grand Cinema&More din Băneasa Shopping City, fiind inclus în stagiunea culturală 2014/2015.

Ce legătură poate să existe între o maniacă a curățeniei, un taximetrist obsedat de calcule, un tânăr care se deplasează sărind de pe o piesa de mobilier pe alta, o fanatică a controlului, o tânără ce repetă fiecare frază de doua ori și un individ care are ieșiri verbale și gesturi bruște?

Povestea celor șase pacienți cu tulburări obsesiv-compulsive (TOC) care organizează o sesiune ad-hoc de terapie în grup în sala de așteptare a unui psihiatru renumit, care se pare că nu mai ajunge la cabinet, a stârnit hohote nebune de râs in rândul a milioane de spectatori pe tot Globul și a generat reacții entuziaste în presa de pretutindeni.
Din distribuția montării din România  fac parte: Andrei Duban, Anca Țurcașiu, Mihai Gruia Sandu, Andreea Samson, Monica Ciută,  Doina Antohi, Andrei Mateiu, Victor Bucur, Cristian Mitescu și Daniel Burcea.

Premiera spectacolului va avea loc sâmbătă, 18 octombrie la ora 19:00.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.