Festivalul Ceaiului și al Cafelei

0

Cea de-a șasea ediție a Festivalului Ceaiului și al Cafelei se va desfășura la București de luni până duminică, pe agenda sa regăsindu-se zece evenimente în cafenele și ceainării bucureștene și o expoziție de ceai, cafea și accesorii, informează Agerpres.

Tea&Coffee Festival 2014, eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului București, se va desfășura în Piața Universității (zona statui) și va cuprinde șapte seri de manifestări artistice și culinare pe parcursul cărora se vor desfășura zece evenimente în ceainării și cafenele bucureștene, la care se adaugă o expoziție de ceai, cafea, delicatese și accesorii (veselă, prăjituri, obiecte decorative), potrivit unui comunicat de presă.

„Printre manifestările dintre 13 și 19 octombrie se numără: concerte, demonstrații și workshop-uri de dans, ateliere de arte vizuale, ceremonii de servire a ceaiului și cafelei, practicate în: India, Coreea de Sud, Japonia, Anglia, Italia, Brazilia, Turcia și Grecia. În cadrul festivalului va fi și o zi specială, ‘Ziua copiilor ce iubesc ceaiului’, desfășurată sâmbătă, 18 octombrie, cu începere de la ora 15,00, la Caffe D’arthe (str. Popa Nan, nr.7)”, precizează sursa citată.

O premieră a ediției din acest an este ‘Seara Comediei’, desfășurată la Jos Pălăria, sâmbătă, 18 octombrie, și care va cuprinde momente de stand-up comedy cu Cristian Dumitru și o expoziție de fotografii cu recuzită amuzantă.

Ceainăriile și cafenele bucureștene care vor găzdui evenimente din cadrulTea&Coffee Festival 2014 sunt: Agra Palace (Mântuleasa, nr. 6), La un ceai (Luigi Cazzavillan, nr. 25), Bohemia Tea House (Str. Poiana Narciselor nr.1), Teatrul Elisabeta (Bd. Regina Elisabeta, nr. 45), Divan (tr. Franceză, nr.46-48), Cafe Verona — Cărturești (Pictor Arthur Verona nr. 13-15), Dolce Băcio (Bd. Regina Elisabeta, nr.61) Caffe D’arthe (Popa Nan, nr.7), Jos Pălăria (Bd. Regina Elisabeta, nr. 3), Cafepedia Romană (str. Pictor Verona nr. 2).

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.