O femeie şi doi copii, loviţi chiar pe trecerea de pietoni

O femeie şi doi copii au fost loviţi, sâmbătă seară, pe o trecere de pietoni de pe DN 7, în localitatea arădeană Bârzava, de un microbuz condus de un cetăţean ungar, unul dintre copii, în vârstă de un an, care se afla în braţele femeii, murind din cauza leziunilor, transmite corespondentul Mediafax.

Un şofer ungar care conducea un microbuz este cercetat pentru ucidere din culpă, după ce a lovit trei persoane pe o trecere de pietoni de pe DN 7, din localitatea arădeană Bârzava, una dintre victime, un copil de un an, pierzându-şi viaţa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Camelia Tuduce, o femeie traversa pe trecerea de pietoni împreună cu cei doi copii ai săi, unul în vârstă de un an, pe care-l ţinea în braţe, şi unul de patru ani, pe care-l ţinea de mână.”În timp ce traversau regulamentar strada, cei trei au fost surprinşi şi loviţi de un microbuz cu numere de Ungaria”, a precizat Camelia Tuduce.

Copilul de patru ani a scăpat fără răni, dar cel mai mic a murit după câteva ore la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, având numeroase leziuni interne. Mama acestuia este internată în acelaşi spital, medicii afirmând că are mai multe fracturi, dar că este în stare stabilă. Şoferul microbuzului este cercetat în stare de libertate.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.