Udrea a fost ”neserioasă” cu romii

0

Președintele Alianței Democrate a Romilor (PADR), Dorin Cioabă, a declarat luni că a purtat discuții privind încheierea unui protocol de colaborare și cu Elena Udrea, dar acesta nu s-a finalizat din cauza „lipsei de seriozitate” din partea președintei PMP, informează Agerpres.

„Noi am adresat, prin reprezentanții acestor partide, oferta tuturor. Este adevărat că în primăvara acestui an am purtat niște discuții cu doamna Elena Udrea. Domnia sa la data aceea s-a arătat interesată să colaboreze cu comunitatea de romi. Era chiar entuziasmată, că ea demult dorea să ajute comunitatea. După aceea, acest protocol nu s-a mai finalizat, pentru că am văzut că a fost o lipsă de seriozitate din partea domniei sale, ne-a tot amânat”, a afirmat Cioabă după semnarea Protocolului de colaborare cu UNPR privind susținerea candidaturii lui Victor Ponta în campania electorală pentru Președinția României.

El a adăugat că Elena Udrea a promis, la un moment dat, că va susține un candidat al PADR pe listele partidului său, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

„Noi suntem niște oameni de bun-simț și înțelegem când cineva te refuză. Și atunci, am făcut o declarație că excludem PMP-ul din negocierile noastre. Și de aceea nu am mai încheiat niciun acord cu ei”, a susținut Dorin Cioabă.

Liderul PADR a admis că a purtat discuții pentru un eventual parteneriat politic atât cu PNL, cât și cu PSD, dar ambele tentative s-au soldat cu eșecuri.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.