Kelemen Hunor: Băsescu să prezinte dovezi

0

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, candidat la alegerile prezidențiale, consideră, în contextul afirmațiilor lui Traian Băsescu despre Victor Ponta, că România va avea de suferit „enorm de mult” în ceea ce privește credibilitatea după această campanie și că tema ofițerului sub acoperire va provoca „nelămuriri pe plan extern”, informează Agerpres.

Kelemen Hunor se întreabă cum se uită la România aliații săi din NATO și Uniunea Europeană în condițiile în care la București este dezbătut în campania electorală un subiect despre ofițeri sub acoperire.

„Eu cred că, din păcate, credibilitatea România a avut de suferit și va avea de suferit după această campanie enorm de mult. Este doar o temă politică extrem de interesantă și palpitantă, dar care va provoca foarte multe nelămuriri pe plan extern și acest lucru este, din punctul meu de vedere, mult mai important decât ceea ce spune la televizor unul sau altul”, a declarat Kelemen Hunor marți la RFI.

Liderul UDMR a afirmat că are „mai multe întrebări decât răspunsuri” în ceea ce privește afirmațiile lui Traian Băsescu potrivit cărora Victor Ponta ar fi fost ofițer sub acoperire.

„Băsescu aseară nu a arătat dovezi, un Monitor Oficial nu este o dovadă și niște deducții cât de cât logice nu arată mare lucru. Președintele Băsescu a zis acum cam patru-cinci săptămâni că știe cine e (ofițerul sub acoperire — n.r.). De ce nu a zis atunci? De două ori a fost bun Victor Ponta pentru funcția de premier”, a adăugat Kelemen Hunor.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.