Orban crede că Ponta a fost ofițer acoperit

0

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, marţi, pentru Mediafax că nu este o noutate pentru el că premierul a fost ofiţer al unui serviciu de informaţii, apreciind că declaraţia că Victor Ponta a fost ofiţer acoperit nu va avea un impact foarte mare pentru că este făcută de Traian Băsescu.

„Sunt primul care am afirmat că ofiţerul acoperit este Victor Ponta, nu e nicio noutate pentru mine. Trebuie văzut dacă nu era ilegal ca Victor Ponta, fiind procuror la Parchetul de pe lângă Curtea Supremă de Justiţie, să fie în acelaşi timp şi ofiţer de informaţii”, a afirmat Ludovic Orban.

El speră ca românii să înţeleagă faptul că „Victor Ponta nu poate să ajungă preşedintele României, în condiţiile în care i-a minţit pe toţi românii ascunzând faptul că a fost ofiţer al unui serviciu de informaţii”. Pe de altă parte, Ludovic Orban crede că declaraţia şefului statului „nu va avea impact foarte mare pentru că este făcută de Băsescu”.

„Declaraţia privind ofiţerul acoperit nu cred că va avea un impact foarte mare pentru că e făcută de Băsescu”, a adăugat Orban.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.