46 de persoane, arestate pentru furt

0

Judecătoria Urziceni a decis arestarea preventivă a 46 de persoane, reținute de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, pentru furt și complicitate la furt calificat, deoarece ar fi furat produse petroliere (țiței și gazolină) în cantitate de circa 770.000 litri de la o societate comercială.

„În perioada noiembrie 2013 — 7 octombrie 2014, o parte dintre inculpați (25), având calitatea de operatori, salariați ori paznici ai unei societăți comerciale, au sustras în repetate rânduri produse petroliere (țiței și gazolină) în cantitate de circa 770.000 litri. Aceștia au fost ajutați în sustragerea produselor petroliere de către ceilalți 19 inculpați”, informează un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) remis miercuri AGERPRES.

În cauză au fost efectuate percheziții în 94 de locații, de către lucrători de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, sub supravegherea procurorului, de unde au fost identificate și ridicate o serie de bunuri având legătură cu cauza.

La desfășurarea acestor activități procurorii au beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale Ialomița și București, Serviciului de Informații și Protecție Internă și a Serviciului Român de Informații.

„Cei 46 de inculpați (aflați în stare de reținere) au fost prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, cerere admisă de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Urziceni, care, la data de 8 octombrie a dispus emiterea unor mandate de arestare preventivă pe numele acestora”, se mai arată în comunicat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.