Băsescu a uitat „dosarul roșu” la Rareș Bogdan

Realizatorul emisiunii ”Jocuri de putere”, Rareș Bogdan, susține că președintele Traian Băsescu a uitat în studioul de emisie file din Dosarul Roșu. Rareș Bogdan a vorbit despre culisele emisiunii cu președintele Traian Băsescu, în care șeful statului a declarat că Victor Ponta este ofițer acoperit.

“Vă dau o informaţie în exclusivitate: preşedintele şi-a uitat în studioul Realitatea file din dosarul roşu în care a adus documentele pe care le-aţi văzut în direct. Nu le-am citit, l-am sunat pe aghiotant, pe la 1:00 noaptea, şi i le-a dat. Traian Băsescu mi-a mai spus după emisiune că se simte uşurat”, a declarat Rareş Bogdan pentru Ziuadecluj.ro.

Rareș Bogdan a precizat că nu știa că în timpul emisiunii Băsescu va vorbi despre ofițerul acoperit.”De altfel, el, pe parcursul emisiunii, a spus că va face dezvăluirea cu şase zile înainte de primul tur al prezidenţialelor. Mi-a spus apoi că i-a plăcut subiectul despre starea economică a României şi că am afirmat că iubesc România. Am rămas şi eu surprins când, pe o pauză publicitară, i-a spus aghiotantului “Du-te şi adu de pe biroul mic dosarul roşu!”. Acelaşi aghiotant mai fusese trimis înainte să aducă un dosar despre perimetrele Lukoil”, a mai spus Rareș Bogdan.

Întrebat dacă a mai vorbit cu președintele, moderatorul emisiunii Jocuri de putere a spus: ”M-a sunat astăzi, pe la ora 13:00, râzând, şi mi-a zis ceva de genul „Ce aţi făcut, domnule Bogdan?” Unii analişti te-au acuzat că nu ai pus toate întrebările pentru a lămuri lucrurile. Regreţi că nu ai mai apucat să-i adresezi vreo întrebare?”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.