Gabriela Firea continuă să se umple de ridicol

Vicepreşedinta PSD Gabriela Firea susţine că Traian Băsescu şi Klaus Iohannis „vorbesc pe aceeaşi voce”. 

„Conferinţa de presă susţinută astăzi de Iohannis demonstrează fără doar şi poate că imaginea candidatului neconflictual a rămas doar la nivelul de mit, fiind departe de realitatea servită de domnul Iohannis votanţilor din România. Candidatul ACL, adică al PDL, rosteşte mesajele lui Traian Băsescu, în timp ce noi asistăm la un efort concertat de campanie al celor doi, la dovada supremă că Iohannis este continuatorul regimului Băsescu-PDL”, afirmă Firea, într-un comunicat transmis marţi Agerpres.

Potrivit acesteia, Iohannis „îl imită pe Băsescu, preia de pe prompter cuvintele preşedintelui, formule de tipul „mincinos, duplicitar şi manevrat”, propagând tema diversionistă lansată cu iresponsabilitate în spaţiul public de preşedintele României”.

„Mai grav, Klaus Iohannis îl creditează pe Băsescu cu credibilitate. Iohannis va fi şi ultima victimă politică a lui Traian Băsescu. (…) În cazul de faţă, Klaus Werner Iohannis este doar un continuator al regimului Băsescu. Acesta este mesajul pe care alegătorii îl vor avea în minte în noiembrie, atunci când se vor prezenta la urne: Klaus Iohannis nu vrea să fie un altfel de preşedinte, ci visează să fie la fel ca Traian Băsescu”, mai declară purtătoarea de cuvânt a campaniei prezidenţiale a PSD.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.