Prințul Paul și prințesa Lia, audiați de DNA

0

Prinţul Paul şi prinţesa Lia au fost citaţi la DNA Braşov, în dosarul retrocedărilor ilegale. Domiciliul din Bucureşti al celor doi a fost percheziţionat, miercuri.

Ei sunt acuzaţi că au cumpărat influenţă de la Sorin Ion Iacob care le-a promis că va interveni pe lângă funcționari cu atribuții în materia reconstituirii dreptului de proprietate pentru obținerea mai multor terenuri şi clădiri, spun surse citate de Realitatea TV. Iacob le-ar fi promis celor doi că va interveni, direct sau cu ajutorul altor persoane, la funcţionari cu atribuţii în reconstituirea dreptului de proprietate pentru obţinerea mai multor terenuri şi clădiri.

Aceştia ar fi urmărit reconstituirea dreptului de proprietate asupra unui teren forestier de aproximativ 30.000 de hectare din oraşul Broşteni, judeţul Suceava. În acest sens, ar fi fost făcute demersuri şi s-ar fi încercat „să se capaciteze Comisia locală de fond funciar Broşteni să se pronunţe favorabil asupra unei cereri mai vechi formulate de Paul Philippe”.

Prinţul Paul şi prinţesa Lia au pretins că sunt moştenitorii bunurilor deţinute de Casa Regală. Reamintim că președintele Traian Băsescu este nașul de botez al copiilor celor doi.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.