Vocea lui Dan Spătaru se va auzi la Sala Palatului

0

Celebrul glas al îndrăgitului cântăreț de muzică ușoară românească, Dan Spătaru, va răsuna pe scena Sălii Palatului din București, pe data de 4 decembrie, alături de inconfundabilii BZN (Jan Keizer & Anny Schilder), informează Agerpres.

Astfel, cunoscuta piesă ”Drumurile noastre” va fi interpretată de Dan Spătaru în duet cu cei doi componenți, Jan & Anny, melodie al cărei videoclip a fost lansat de curând la Restaurantul Elisabeta, într-o conferință de presă, unde au participat și cei doi muzicieni BZN.

Cu această ocazie vă reamintesc că trupa BZN (Band Zonder Naam — ”trupa fără nume”) revine la Sala Palatului, din București, pe 4 decembrie, pentru a susține un concert cu piese de sezon, care vor fi, de asemenea, însoțite de melodiile BZN celebre.

”Putem spune ca ne simțim ca acasă în România. Am susținut numeroase concerte în România în ultimii ani iar recitalul de sărbători de la Sala Palatului tinde să devina o tradiție. Ne place țara dumneavoastră. Aveți o țară foarte frumoasă, dar foarte important pentru noi sunt oamenii. Sunt săraci, dar zâmbesc întotdeauna. Am avut foarte mare succes în alte țări, dar în România am avut cele mai îndelungate aplauze. Este plăcut să fim aici”, au declarat Jan & Anny.
Spectacolul începe la ora 20.00, iar accesul în sală se face de la ora 19.00!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.