Jo Jo Dan şi-a anunţat noul adversar

Share:

Pugilistul român Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, a anunţat pe contul său de Facebook că italianul Leonard Bundu a renunţat la confruntarea cu el, astfel că următorul său adversar va fi canadianul Kevin Bizie.

„Leonard Bundu a fugit…, s-a retras cu coada între picioare….respect pentru Bizier că acceptă să se bată iar cu mine pentru poziţia de challenger obligatoriu la Titlul Mondial IBF.. dar de data asta o s-o ia mult mai rău!”, este mesajul postat de Ion Ionuţ, informează Mediafax.

În luna august, presa de specialitate a scris că Jo Jo Dan va boxa cu italianul Leonard Bundu într-un meci eliminatoriu, câştigătorul urmând să devină challengerul deţinătorului centurii IBF la categoria semimijlocie, englezul Kell Brook. Ion Ionuţ a boxat ultima dată în luna mai, cu polonezul Lukasz Janik, înregistrând o victorie prin KO tehnic.

Românul a mai fost adversarul lui Bizier în noiembrie 2013, când s-a impus la puncte în faţa canadianului, obţinând centurile NABA şi IBF Inter-Continental la categoria semimijlocie.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.