Locuințe la 18.000 de euro

Share:

Cei interesați de cumpărarea unei locuințe vor putea alege, la Târgul Imobiliar Național – tIMOn, din oferta celor peste 100 de companii imobiliare care aduc, de joi, circa 10.000 oferte de locuințe noi și vechi, informează Agerpres.

Ediția de toamnă 2014 a Târgului Imobiliar Național — tIMOn se va desfășura în perioada 16-19 octombrie în Piața Constituției din București. Peste 200 de ansambluri rezidențiale vor fi promovate la ediția din această toamnă a tIMOn, cele mai multe situate în zone centrale și semicentrale, dar și periferice din Capitală, inclusiv la malul mării.
Mai mult de 30% dintre oferte sunt reprezentate exclusiv la acest târg.

Cea mai ieftină locuință din târg este o casă de 100 de metri pătrați, construită pe structură metalică și care costă 18.000 de euro.”Cartierele tradiționale din București sunt cel mai bine reprezentate la ediția din această toamnă a tIMOn, ceea ce arată că dezvoltatorii au urmat cererea, care vizează în special aceste zone. Tineretului, Vitan, Militari, Berceni sunt doar câteva din cartierele Capitalei unde dezvoltatorii au construit locuințe, aceștia concurând cu oferta de pe piața veche prin prețuri și calitate mai competitive”, spune Vlad Vlăsceanu, director tIMOn.

Organizatorii tIMOn vor aduce și de această dată soluții alternative de locuințe, discounturi semnificative. Reducerile de preț și diversele facilități oferite de către dezvoltatori sunt și în acest an un motor principal în atragerea cumpărătorilor. Dezvoltatorii propun în acest sens reduceri de prețuri pe parcursul expoziției care depășesc și 10% din prețul de listare. De asemenea, expozanții oferă o serie de facilități vizitatorilor târgului.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.