Lupte de stradă în Capitală. 14 persoane, reţinute!

Paisprezece persoane au fost reţinute, joi, după ce poliţiştii bucureşteni au descins la 11 adrese în cadrul unei acţiuni pentru destructurarea a două grupări rivale, specializate în infracţiuni cu violenţă, care s-ar fi implicat în mai multe lupte de stradă, informează Poliţia Capitalei.

„În fapt, în perioada iunie – octombrie 2014, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 4 şi Secţiei 26 au documentat activitatea a două grupuri, cu preocupări pe linia săvârşirii de infracţiuni cu violenţă, în special tulburarea ordinii şi liniştii publice, vătămare corporală, şantaj, cămătărie, conflicte care au generat mai multe evenimente stradale, infracţiuni ce fac obiectul a opt dosare penale”, se arată într-un comunicat emis de Poliţia Capitalei, informează Mediafax.

Potrivit unor surse din Poliţie, între membrii celor două grupări exista un conflict mai vechi, generat de o datorie de 100 de lei. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat multe cuţite, bâte, bastoane telescopice, săbii, un pistol cu electroşoc, precum şi un pistol cu gaze cu 66 de cartuşe şi un pistol air-soft. De asemenea, au fost găsite şi 10.100 de ţigarete de contrabandă.

Toate cele 14 persoane ridicate au fost reţinute pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare, ameninţare, loviri şi alte violenţe, distrugere, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă cu ţigări, urmând să fie prezentate instanţei Judecătoriei Sectiorului 4 cu propunere de arestare preventivă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.