Zgonea sare la gâtul lui Iohannis

0

Deputatul PSD Valeriu Zgonea consideră că ultimele declaraţii ale lui Klaus Iohannis, preşedintele PNL şi candidatul acestei formaţiuni la alegerile prezidenţiale, demonstrează că acesta „nu poate şi nu trebuie să devină Preşedintele României

„Domnul Klaus «Ghinion» Iohannis demonstrează în fiecare zi românilor că nu trebuie să devină Președintele României. Dacă s-ar întâmpla acest lucru, ar urma cinci ani de ghinion pentru țară”, susţine Valeriu Zgonea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a calificat drept „jignitor şi inacceptabil” modul în care Klaus Iohannis a răspuns la întrebarea privind felul în care a reuşit ca, doar din meditaţii şi din salariul de profesor, să achiziţioneze şase case.”Este jignitor și inacceptabil, nu doar pentru profesori, ci pentru milioanele de români care muncesc cinstit pentru a-și cumpăra o casă, modul în care domnul Klaus „Ghinion” Iohannis înțelege să răspundă la o întrebare de interes public: Cum a reușit, dintr-un salariu de profesor și din meditații nefiscalizate, să achiziționeze, nu una, ci șase case? În loc să dea un răspuns clar și sincer la această întrebare simplă, domnul Klaus «Ghinion» Iohannis se încurcă în explicații, uită astăzi cea a declarat ieri și, în final, le spune cu aroganță românilor care nu au putut să-și cumpere șase case că au avut «ghinion». Un astfel de candidat nu poate și nu trebuie să ajungă Președintele României”, a comentat Valeriu Zgonea.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.