Pesediştii vor ca Iohannis să-și ceară scuze dascălilor

Conducerea Partidului Social Democrat (PSD) Gorj îi solicită candidatului ACL, Klaus Iohannis, să își ceară scuze în mod public față de toți profesorii din județ în contextul afirmațiilor sale potrivit cărora și-ar fi cumpărat toate cele șase case din meditații, informează Agerpres.

Vicepreședintele PSD Gorj, Ciprian Florescu, a catalogat vineri, într-o conferință de presă, declarațiile candidatului ACL la funcția de președinte drept o aroganță incalificabilă care trebuie amendată imediat.

„Domnul Iohannis spunea într-una din declarațiile sale că el și-a putut cumpăra 6 case, ceilalți profesori cei care nu au reușit așa ceva au fost loviți de ghinion. Tocmai de aceea, în numele organizației județene, îl invit pe domnul Iohannis să își ceară scuze public față de toți profesorii din județul Gorj pentru că nu și-au putut cumpăra 6 case din meditații, fiind loviți de ghinion. După părerea noastră, este o aroganță incalificabilă de care dă dovadă candidatul ACL la funcția de președinte, o aroganță care am considerat că trebuie amendată imediat și trebuie solicitate scuze public din partea lui Klaus Iohannis pentru această jignire, afront adus tuturor profesorilor din România. Suntem înconjurați de cadre didactice, dar nu mai avem cunoștință de profesori care din salariile pe care le au, au fost în postura de a achiziționa nu mai puțin de șase case”, a spus Ciprian Florescu.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.