Noul selecţioner va fi anunţat săptămâna viitoare

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a exclus varianta numirii unui selecţioner străin la conducerea tehnică a primei reprezentative, declarând, vineri, într-o conferinţă de presă, că noul antrenor al echipei naţionale va fi român şi va fi anunţat până la finalul săptămânii viitoare.

„Ce pot să spun acum este doar că viitorul selecţioner al echipei naţionale va fi un antrenor român. Până la finele săptămânii viitoare vom comunica numele noului selecţioner şi vom face prezentarea lui în cadrul unei conferinţe. Nu cred că viitorul selecţioner al echipei naţionale are nevoie să îşi depună un CV la federaţie. Cred că îl cunoaştem foarte bine şi îl apreciem toţi. Nu vreau să spun mai multe despre acest lucru acum şi nici să dau vreun nume. Important este să îl aducem pe cel pe care îl dorim şi care ne poate garanta calificarea la Euro-2016”, a spus Burleanu, lăsând să se înţeleagă faptul că noul selecţioner a fost deja ales, informează Mediafax.

De la renunţarea lui Victor Piţurcă la conducerea echipei naţionale, în oamenii de fotbal au vehiculat mai multe nume de antrenori care ar putea prelua funcţia de selecţioner, printre aceştia numărându-se Cosmin Contra, Dan Petrescu, Cosmin Olăroiu, Ladislau Boloni, Anghel Iordănescu sau Ioan Andone.

Selecţionerul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, şi Federaţia Română de Fotbal au reziliat, joi, contractul de comun acord, tehnicianul semnând un contract pe doi ani cu gruparea Al Ittihad din Arabia Saudită.

Victor Piţurcă, în vârstă de 58 de ani, se afla în funcţia de selecţioner al României din 1 iulie 2011, el aflându-se la al treilea mandat la prima reprezentativă.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.