Piţurcă regretă plecarea de la naţională

Share:

Fostul selecţioner Victor Piţurcă a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că regretă plecarea de la echipa naţională, apreciind că a obţinut cu aceasta rezultate extraordinare, dar a luat decizia cea mai bună în ceea ce îl priveşte.

„Pentru mine a fost un regret şi este, să nu credeţi că nu regret plecarea de la naţională, dar în viaţă la momentul potrivit trebuie să iei deciziile care se impun şi eu am luat decizia cea mai bună în ceea ce mă priveşte”, a spus Piţurcă, potrivit Mediafax.

Victor Piţurcă le-a mulţumit, în scurta declaraţie făcută în faţa reprezentanţilor mass media, colaboratorilor săi din ultimii ani şi fanilor. „Aş vrea să mulţumesc atât vechii conduceri a federaţiei, cu care am lucrat foarte bine, şi de asemenea noii conduceri a federaţiei, care în toată această perioadă m-a susţinut necondiţionat. Chiar dacă au fost mici discuţii totul a fost perfect şi acest lucru se vede în punctele obţinute de echipa naţională după un program extrem de greu din această toamnă. Ca de obicei rezultatele au fost minimalizate şi anumiţi experţi au vrut să ducă în derizoriu aceste rezultate. Vreau să le mulţumesc suporterilor echipei naţionale, care ne-au susţinut până în ultimul moment la meciul cu Ungaria, şi vreau să le mulţumesc fanilor mei pe care i-am simţit mereu alături de mine. Vreau să îi mulţumesc agentului meu, firmei de impresariat a fraţilor Becali care au participat la acest transfer”, a mai spus fostul selecţioner.

Piţurcă a precizat că fotbaliştii s-au comportat fantastic sub conducerea sa. „Vreau să mulţumesc jucătorilor care s-au comportat fantastic. Am obţinut rezultate extraordinare, am format o echipă nouă, un grup foarte unit, am revenit de pe locul 56 în lume pe locul 21, am ajuns la baraj într-o grupă grea şi acum pot spune că echipa naţională după numai trei jocuri şi un program infernal are şanse mari de a se califica la turneul final”, a adăugat tehnicianul.

FRF a anunţat, joi, că selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă, şi Federaţia Română de Fotbal au reziliat contractul de comun acord.

La scurt timp după acest anunţ, clubul Al Ittihad a precizat, pe pagina sa de Facebook, că a ajuns la o înţelegere cu Piţurcă, acesta semnând un contract pe două sezoane.

Victor Piţurcă, în vârstă de 58 de ani, se afla în funcţia de selecţioner al României din 1 iulie 2011, el aflându-se la al treilea mandat la prima reprezentativă.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.