Udrea vrea să stea la „taifas” cu Iohannis

0

Candidatul PMP în alegerile prezidențiale, Elena Udrea, l-a provocat vineri pe contracandidatul său din partea ACL, Klaus Iohannis, la o confruntare privind „adevăratul candidat al dreptei”, informează Agerpres.

„Îl provoc pe Klaus Iohannis la o confruntare în fața electoratului pentru a arăta care este adevăratul candidat al dreptei, al Opoziției, candidatul care vrea și poate să-l învingă pe Ponta. Klaus Iohannis nu vrea și nici nu poate să facă asta. (…) Klaus Iohannis nu reprezintă electoratul de opoziție la PSD. Fără structura ACL în spate, este un candidat fără valoare, care nu ar avea voturi în spate dacă nu ar avea voturile aduse de cele două structuri politice”, a susținut Udrea într-o conferință de presă.

Aceasta a adăugat că va număra, cu ajutorul unui cronometru pe care l-a pornit în timpul conferinței, „secundele, minutele, orele, zilele” până când candidatul ACL în alegerile prezidențiale va răspunde acestei provocări.

Elena Udrea a acuzat că în campania pentru prezidențiale nu există o competiție reală între Victor Ponta și Klaus Iohannis, ambii fiind „candidații USL”.”În campanie nu avem o competiție. Există o stare de non-combat între primii doi candidați așa cum ne arată sondajele de opinie — Ponta și Iohannis. Ei nu sunt în competiție pentru Președinție. Dimpotrivă, ei formează un tandem. Cei doi sunt candidații USL. USL există și va exista și după noiembrie 2014, dacă unul dintre cei doi va ajunge președinte”, a spus aceasta.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.