Olguţa Vasilescu: Iohannis este o greşeală de candidat

0

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu a comentat recentele declaraţii ale candidatului PNL la alegerile prezidenţiale 2014, Klaus Iohannis, despre care spune că este „o greşeală de candidat”.

„Cu fiecare nouă gafă pe care o face, Klaus «Ghinion» Iohannis le arată tuturor celor din tabăra de dreapta ce greșeală imensă au făcut acceptându-l ca și candidat. Pe zi ce trece, Iohannis demonstrează că este un pierzător și un gafeur, un politician incapabil să răspundă chiar și celor mai elementare întrebări legitime despre trecutul său sau care țin de competențele unui candidat la Președinție”, a comentat Lia Olguţa Vasilescu, potrivit Romaniatv.net.

Primarul Craiovei a taxat în special „aroganţa maximă” cu care Klaus Iohannis a spus că profesorii care nu au făcut averi din salarii şi meditaţii au avut ghinion.

„Klaus «Ghinion» Iohannis a arătat că nu știe cât este salariul minim în România, că nu cunoaște Constituția, că nu știe cât e salariul mediu în orașul pe care l-a condus, că nu poate explica de unde a avut bani pentru a-și cumpăra 6 case și că nu poate răspunde atunci când e întrebat cât câștiga din meditațiile oferite și dacă plățile se făceau într-un cadru legal, fiscalizat. Nici nu mai amintesc de aroganța maximă pe care a afișat-o, adresându-se sec cu formula „ghinion” profesorilor care nu și-au putut cumpăra, la fel ca el, 6 case”, a comentat Vasilescu.

„Klaus Iohannis este ghinionul dreptei, o greșeală de candidat! Nu vreau să dau lecții celor din PDL-PNL și, în general, oamenilor lui Băsescu, dar Iohannis ar face mai bine să nu mai scoată un cuvânt până la alegeri. Măcar ar pierde onorabil, fără a se face de râs”, a conchis vicepreşedintele PSD.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.