Rapid, învinsă la Braşov în “partida suferinţei”

0

Formaţia Rapid a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I, în care de la ambele grupări a fost eliminat câte un jucător.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Aganovici, în minutul 84, cu un şut de la 8 metri, după o centrare a lui Serginho, informează Mediafax.

În minutul 27, de la Rapid a fost eliminat Mera, după ce a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault la Ţâră. Şi de la oaspeţi a fost eliminat un jucător, Machado, în minutul 62, tot pentru cumul de cartonaşe, după un fault la Martin.

Rapid: Drăghia – Tânc (V. Balint ’71), Mera, Al. Iacob, Mendy – Săndulescu, Al. Dan – Al. Coman, Martin, Buş – Ciolacu (Negru ’30). Antrenor: Marian Rada.

FC Braşov: Fl. Iacob – Străuţ, Machado, Leko, Serginho – Almeida (Ciocâlteu ’46), C. Munteanu (Madeira ’67) – M. Constantinescu, Grigorie, Aganovici – Ţâră (Enceanu ’60). Antrenor: Adrian Szabo.

Cartonaşe galbene: Mera ‘7, ’27, Tânc ’38, Al. Coman ’81, V. Balint ’89 / C. Munteanu ’26, Almeida ’37, Machado ’58, ’62, Aganovici ’71, Străuţ ’73, Ciocâlteu ’90

Cartonaşe roşii: Mera ’28 / Machado ’62

Arbitri: Cristian Balaj – Ovidiu Artene, Gero Szabo – Dragoş Istrate

Observatori: Augustus Constantin, Mircea Călin.

La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

Investitorul italian Angelo Massone, care a dorit să preia clubul Rapid în vara acestui an, a fost prezent la partida de pe stadionul Giuleşti – Valentin Stănescu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.