Udrea nu-l vede pe Băsescu viitorul preşedinte al PMP

0

Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea, că nu crede că Traian Băsescu se va înscrie în PMP şi nu crede că va candida la preşedinţia partidului.

Întrebată dacă indiferent de scorul partidului la alegerile prezidenţiale, Traian Băsescu ar putea prelua şefia Partidului Mişcarea Populară, Udrea a răspuns: “Nu cred că Traian Băsescu se va înscrie în partid, nu cred va candida la preşedinţia partidului”, scrie Agerpres. Răspunzând unei întrebări privind susţinerea candidatului ACL în cazul în care ea nu va intra în turul doi, Udrea a precizat că nu va ieşi să îndemne oamenii să-l voteze pe Klaus Iohannis.

“Nu voi ieşi să spun asta. Îl provoc pe domnul Iohannis în faţa electoratului să arătăm cine este adevăratul candidat al opoziţiei. Domnul Iohannis este candidat USL. Uitaţi-vă cum decurge această campanie, Victor Ponta şi Klaus Iohannis nu se ating nici măcar cu o floare. Ei sunt în tandem. Nu l-am auzit pe domnul Iohannis care se presupune a fi candidatul opoziţiei, nu l-am auzit vreun cuvânt la adresa guvernului Ponta, ba dimpotrivă l-am auzit spunând că îl va lăsa pe Victor Ponta prim ministru şi atunci întrebarea mea este la ce ne foloseşte să punem un alt preşedinte, altul decât unul de la PSD dacă va lucra cu PSD, va lucra cu Victor Ponta. Ponta şi Iohanis sunt candidaţii USL-ului. USL există şi va exista şi după alegerile din noiembrie. Nu o să spun acum ce fac în turul II, eu aştept ca în turul II să nu intre nici Victor Ponta, nici Klaus Iohannis”, a spus Udrea.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.