Mutu nu va juca nici la Fiorentina, nici la Pune City

0

Directorul clubului Fiorentina, Daniele Prade, a declarat că atacantul Adrian Mutu nu va juca la echipa indiană FC Pune City din cauza unor „probleme birocratice”, adăugând că nu s-a pus problema ca românul să revină la gruparea italiană, informează football-italia.net.

„Pe Mutu l-am luat pentru Pune City, dar nu s-a pus niciodată problema să revină la Fiorentina. Au fost nişte probleme birocratice şi totul s-a prăbuşit”, a spus Prade, despre jucătorul care a evoluat cinci sezoane la gruparea „viola”, informează Mediafax.

Fiorentina are un parteneriat cu gruparea din liga profesionistă indiană FC Pune City, deţinând un procent din acest club. Mutu, 35 de ani, şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti la 26 septembrie pentru a semna pe un sezon cu echipa indiană, care participă la prima ediţie de campionat profesionist din această ţară.

Potrivit Times of India, FIFA a respins, la finalul săptămânii, transferul lui Mutu de la Petrolul Ploieşti la FC Pune City.

„Mutu s-a aflat sub contract cu clubul Petrolul Ploieşti mult timp după ce perioada de transferuri s-a încheiat, la 31 august. Cererea de transfer trebuia aplicată înainte ca perioada de transferuri să se încheie. Numai jucătorii care şi-au reziliat contractul de comun acord cu clubul înaintea expirării perioadei de transferuri sunt eligibili pentru un nou contract”, a anunţat o sursă din cadrul FIFA, conform publicaţiei indiene.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.