Pesediştii nu renunţă la legea graţierii

0

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, că nu s-a discutat în ultimele zile punerea pe ordinea de zi a legii graţierii şi amnistierii, arătând că toată lumea este în campanie şi că decizia aparţine comitetului liderilor de grup.

Întrebat dacă s-a discutat despre punerea pe ordinea de zi a legii amnistierii şi graţierii, Zgonea a răspuns: ”Nu, toată lumea este în campanie”.”Eu sunt preşedintele Camerei şi respect Regulamentul şi Constituţia, atributul de a introduce pe ordinea de zi a unui proiect de lege aparţine comitetului liderilor. De 25 de ani este acest atribut al comitetului liderilor care propune ordinea de zi. Numai un lider de grup poate propune modificarea ordinii de zi”, a adăugat Zgonea, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă discuţia cu Hrebenciuc legată de legea graţierii şi amnistierii a avut loc în biroul său, Zgonea a răspuns că el nu a fost la Parlament şi nu avea cum să aibă loc această discuţie în biroul său.”Eu nu am fost aici. Cum să fie la mine în birou, dacă eu nu am fost aici? Vineri eram în ţară. La mine în birou poate să fie un vicepreşedinte care îmi ţine locul în momentul în care eu public în Monitorul Oficial că sunt plecat într-o vizită oficială în afara României sau am un concediu medical. Altfel, niciun vicepreşedinte nu se poate întâlni la mine în birou, fiecare dintre vicepreşedinţi au biroul său stabilit”, a mai spus Zgonea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.