Un român a murit de SIDA, alți 40 își fac testul HIV

Share:

Panică în oraşul Segarcea din judeţul Dolj. 40 de de persoane au mers la medic să-şi facă testul HIV, după ce un tânăr a murit de SIDA săptămâna trecută, transmite B1 TV.

Bărbatul ar fi avut relaţii sexuale cu mai multe fete, cărora nu le-a spus că este bolnav. Acum, toată lumea este în alertă, iar autorităţile spun că toţi cei 40 de doljeni care s-au prezentat la medic sunt suspecţi de această boală. Până acum, virusul a fost confirmat în cazul unei tinere, fostă iubită a bărbatului, spun surse medicale.

Tânărul de 25 de ani din Segarcea a murit săptămâna trecută, iar diagnosticul iniţial a fost: infarct. La autopsie însă, medicii au descoperit că bărbatul avea SIDA. La aflarea veştii, 40 de persoane au mers la medic să vadă dacă au luat boala. Surse medicale spun că virusul a fost confirmat pentru o tânăra care a fost iubita bărbatului.

Oamenii din Segarcea dau vina pe mama tânărului pentru că nu le-a spus fetelor din anturajul tânărului că acesta avea SIDA. Pe fete a încercat să le avertizeze medicul de familie că baiatul este infectat cu HIV. Mama tânărului l-a dat însă în judecată pentru că a furnizat informaţii confidenţiale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.