Udrea mizează pe voturile femeilor

Share:

Modul în care femeile vor vota la alegerile din noiembrie ar putea schimba soarta României, a afirmat marţi, la Piteşti, candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP) la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea, transmite Agerpres.

“Femeile trebuie să înţeleagă că ele contează enorm în momentul acesta în societate şi că opţiunea lor, pe care o vor avea, poate schimba soarta României. Modul în care vor vota femeile poate aduce schimbarea României. Îmi doresc ca toate femeile să-şi poată permite tot ce doresc ele în această ţară, dar pentru aceasta ţara trebuie să meargă bine”, a declarat Elena Udrea într-o conferinţă de presă, informează Romania TV.
Ea a adăugat că şi-ar dori să beneficieze de un vot masiv din partea femeilor, deoarece câştigarea alegerilor ar fi şi un succes al acestora.

“Cred că femeile sunt la momentul în care nu trebuie să mai demonstreze nimic. Doar cei de rea-credinţă mai cer demonstraţii de la femei. Femeile sunt, categoric, la fel de bune în profesiile lor ca şi bărbaţii, pot avea cariere la fel de importante şi de succes precum bărbaţii. Dacă femeile vor alege să susţină o femeie pentru a face ultimul pas în ierarhia funcţiilor în stat, funcţia de preşedinte, cred că va fi un succes al tuturor femeilor”, a spus candidatul PMP.

Udrea a efectuat, marţi, un turneu electoral în judeţul Argeş. După discuţiile purtate cu conducerea Dacia la Mioveni, ea a vizitat o fabrică de confecţii din municipiul Curtea de Argeş, apoi s-a întâlnit cu susţinătorii săi la Piteşti.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.