Băsescu chiar se înscrie în PMP

0

Președintele Traian Băsescu a punctat, joi, că mandatul său se încheie la 21 decembrie, arătând că după această dată va deveni membru al PMP, informează Agerpres.

„Aș vrea să spun foarte clar, indiferent ce se întâmplă în competiția prezidențială, mandatul meu se termină pe 21 decembrie, la ora 24,00, pe 22 altcineva trebuie să fie la Palatul Cotroceni: ori un nou președinte ales, ori președintele Senatului, ori președintele Camerei Deputaților”, a spus Băsescu, înainte de plecarea la Bruxelles unde va participa la reuniunea Consiliului European. El a adăugat că, după 21 decembrie, va deveni membru al PMP.

Reamintim că liderul PMP, Elena Udrea, a arătat că Traian Băsescu se va înscrie în PMP a doua zi după ce nu va mai fi şeful statului. “Preşedintele Traian Băsescu pe 22 decembrie se va înscrie în PMP”, a spus Udrea, arătând că Băsescu şi-a exprimat dorinţa de a i se găsi un loc “pentru a-şi pune nişte tablouri”.

Întrebată dacă Traian Băsescu va prelua o funcţie de conducere în PMP după ce se va înscrie în acest partid, Udrea a răspuns: “La noi nu e ca la PSD. La noi, dacă vom dori să schimbăm conducerea partidului, vom face alegeri. Nu ştiu ce va face domnul preşedinte”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.