Campanie ”Alege Rembrandt”, la Iași

Share:

Muzeul Literaturii Române Iași a decis implicarea activă în campania electorală de anul acesta, susținându-l pe Rembrandt Harmenszoon van Rijn. „Alege Rembrandt!” este îndemnul nostru. Programul de campanie este sintetizat în sloganul „Mândru că sunt olandez, din ţara lucrului bine făcut. Bun pentru România, bun pentru Iaşi. Europa la tine acasă!”

Fiind vorba despre un candidat excepțional, se poate vota pe întreaga perioadă a campaniei, până pe 15 noiembrie 2014. De asemenea, regulile tradiționale de votare vor fi sistematic încălcate, alegători de toate vârstele, inclusiv și – mai ales- minori, fiind încurajați să voteze, prin diferite strategii electorale: reduceri pentru categorii speciale, reduceri de preț pentru grupuri etc. Urnele  de votare sunt deschise la Muzeul „Vasile Pogor” din Iași, de marţi până duminică, între orele 10.00 – 17.00, unde se regăsesc și afișele de campanie sub forma a peste 70 de gravuri originale care ilustrează scenele biblice.

Până acum, nenumăraţi oameni de cultură ieşeni și din toată țara  şi-au arătat susţinerea pentru campania „Alege Rembrandt!”. Maestrul picturii universale este susținut și de ambasadorul Olandei în România, Excelenţa Sa, domnul Matthijs van Bonzel, prezent la Iaşi la vernisajul expoziţiei.

Campania „Alege Rembrandt!” vizează expoziția de gravuri originale Rembrandt, pe teme biblice, care poate fi vizitată la Muzeul „Vasile Pogor” din Iaşi, de marți până duminică, în intervalul orar 10-17:00

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.