Dan Diaconescu vrea ca presa să fie prima putere în stat

0

Candidatul la președinție din partea Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD), Dan Diaconescu, a declarat joi, în cadrul unei întâlniri cu alegătorii din Giurgiu, că vrea ca presa să devină prima putere în stat și consideră că este timpul să fie și un ziarist la putere în România, informează Agerpres.

„Din foarte multe motive aș ruga cetățenii să voteze un reprezentant al presei, gândindu-se cât de mult bine le-a făcut presa în ultimii 25 de ani și după ce am avut cizmar, hidrolog, geolog, procuror, marinar, meserii de altfel de toată stima, să avem și un ziarist la Putere”, a declarat Diaconescu.

El a adăugat că dacă la Putere va ajunge un reprezentant al mass-media, România poate fi salvată. „Aș propune oricum poporului român să facă niște monumente ziariștilor români pentru că fără ziariști în România, de 25 de ani, probabil nici nu mai aveam țară și nu rămânea niciun ban în vistieria națională. Și așa a fost acest jaf național, dar închipuiți-vă ce ar fi fost fără presă, ciocoii ar fi furat enorm. De aceea, aș vrea ca presa, din a patra putere în stat, să devină întâia putere”, a explicat candidatul PP-DD.

Diaconescu a mai spus că mass-media ar trebui pusă la adăpost în sensul că niciun ziar, radio sau post de televiziune să numai poată fi închise și a spus că se așteaptă la un rezultat mai bun în județul Giurgiu decât la alegerile locale, când PP-DD a obținut aproape 30 de procente din voturile alegătorilor.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.