Două tinere din Segarcea, infectate cu HIV

Share:

Una dintre fostele iubite ale bărbatului bolnav de SIDA, din Segarcea, este internată acum în spital. Fata şi-a făcut testul şi a aflat că s-a infectat cu HIV. La fel s-a întâmplat şi cu o altă tânără, care este tratată acasă.

Una dintre tinere este internată la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova. Fetele se numără printre fostele iubite ale tânărului şi, potrivit apropiaţilor, abia la înmormântare au aflat de ce boală suferea cel care le-a fost partener.

Reprezentanții Direcţiei de Sănătate Publică Dolj au trimis deja o echipă la Segarcea pentru a intensifica mijloacele de comunicare privind pericolul transmiterii acestui virus. În ultimele zile, aproximativ 40 de tineri din Segarcea s-au prezentat la medic pentru a face testul de depistare a virusului HIV.

Prefectura Dolj a cerut DSP declanșarea unei anchete la Segarcea pentru a se stabili câte persoane au fost infectate cu HIV de către tânărul bolnav. În paralel, Poliția verifică dacă bărbatul a încercat în mod voit să transmită virusul și dacă cei apropiaţi ştiau despre boală.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.