Iohannis susţine că este victima conturilor false pe Facebook

Share:

Joi seara echipa lui Klaus Iohannis a publicat o plângere pe Facebook în care reclamă faptul că, în ultimele zile, pe pagina candidatului ACL ar fi apărut comentarii semnate de acesta, care ar fi provenit în realitate de la conturi false.

„În ultimele zile, aflându-ne în plină campanie electorală, ne-am confruntat cu mai multe tentative ale unor persoane rău intenționate de a-l discredita pe domnul Klaus Iohannis printr-o serie de comentarii la postările de pe această pagină, comentarii făcute de pe conturi false având numele președintelui PNL și fotografii preluate de pe pagina oficială fără acordul dumnealui”, se afirmă în postarea semnată de echipa candidatului ACL.

Singura problema este ca fotografia care însoțește postarea nu aparține nici ea lui Klaus Iohannis, ci este luată de pe Shutterstock, nefiind deloc evident că echipa candidatului ACL a achiziționat această fotografie. În fapt, anumite detalii ale imaginii preluate pe contul de Facebook al candidatului ACL, de pe site-ul amintit, par să indice faptul că aceasta a fost prelucrată într-un program de editare foto, pentru îndepărtarea watermark-ului care ar fi indicat sursa reală de unde aceasta a fost luată.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.