Pesediştii vând „blana ursului din pădure”

Share:

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, la Târgovişte, că funcţia de preşedinte PSD nu e liberă până nu pleacă în altă funcţie, arătând că acest lucru a fost înţeles bine şi că mesajul pe care l-a adresat colegilor de partid e acela de a nu se mai ocupa de pielea ursului din pădure.

„Eu zic că problema este că orice alegere nu este câştigată până la momentul numărării voturilor. Şi orice funcţie, inclusiv a mea, de preşedinte al PSD, nu e liberă până nu plec într-o altă funcţie. Şi au înţeles asta toţi foarte bine”, a spus Ponta.

El a spus că le-a transmis colegilor de partid să nu se mai ocupe de pielea ursului din pădure şi a atras atenţia că PSD nu a câştigat alegerile prezidenţiale, deşi este favorit.„În 2004 şi 2009 românii au fost păcăliţi de către Traian Băsescu să voteze contra a ceva. Au votat contra. Acum încearcă şi în 2014. Nu are nimeni atâta ipocrizie să spună că e bun Iohannis. Toată lumea spune că trebuie să se voteze contra mea. Ori eu cred că, după rezultatele oribile din 2004 şi 2009, când aţi văzut ce înseamnă să se voteze contra a ceva, sper că în 2014 oamenii o să voteze pentru ceva şi din acest punct de vedere cred că suntem favoriţi. Dar nu am câştigat alegerile şi mesajul meu pentru toţi colegii era să nu se mai ocupe de pielea ursului din pădure”, a spus Ponta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.