Boc continuă să sfideze PDL

 Aflat la Iași, la o dezbatere pe teme economice intitulată „Modernizarea statului. Investiții și locuri de muncă”, organizată de Fundația Mișcarea Populară, Emil Boc a discutat despre consecințele negative pentru România în cazul în care Victor Ponta ar câștiga alegerile.

„Dacă Victor Ponta ajunge la Cotroceni va duce România din nou pe marginea prăpastiei din punct de vedere economic.Dacă nu în prăpastie, cu siguranță toate reformele de la independența Justiției la consolidarea statului ar fi compromise”, a declarat fostul premier, potrivit Romaniatv.net.
Emil Boc consideră că această campanie electorală trebuie să fie o „confruntare deschisă între două modele economice: modelul economic al PSD-ul, un model economic bazat pe o creștere economică fundamentată pe împrumut și pe consum și un model economic de dreapta, susținut de Elena Udrea , fundamentat pe investiții și locuri de muncă”.

Primarul Municipiului Cluj și-a reiterat susținerea pentru candidatul PMP la Președinția României, afirmând despre Elena Udrea că este „singurul candidat care și-a asumat măsuri ferme”. „Am susținut-o și o voi susține mereu pe Elena Udrea”, a adăugat Emil Boc în finalul prelegerii.

La evenimentul de la Iași au mai participat Cristian Diaconescu, președinte al Fundației Mișcarea Populară, și Petru Movilă, vicepreședinte al PMP.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.