Ponta nu este îngrjorat de disputele din interiorul PSD

Share:

Victor Ponta, candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, a declarat, vineri seară, că în urma discuţiilor apărute între unii lideri ai PSD, i-a „certat” puţin pe cei în cauză, în calitate de preşedinte al partidului, şi acum cu toţii muncesc pentru campania sa electorală.

„Eu sunt recunoscător celor de la DNA că nu au publicat stenogramele din 2010. Eu, să ştiţi, am negociat, am vorbit cu toată lumea, cu toţi preşedinţii de organizaţii, cu toţi primarii noştri. Altfel cum puteam să câştig funcţia de preşedinte. Deci, dacă ar da stenogramele, bănuiesc că le au (…) ce am vorbit cu toţi participanţii la Congres, dacă ar publica cei de la DNA stenograma v-aţi îngrozi să vedeţi cum i-am rugat pe fiecare şi le-am spus: vă rog să mă sprijiniţi pentru funcţia de preşedinte”, a declarat, la B1 TV, Victor Ponta întrebat dacă dosarele în care sunt implicaţi Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova, şi discuţiile surprinse în interceptările DNA între cei doi despre viitorul şefiei partidului, nu reprezintă un punct slab în campania electorală, informează Romaniatv.net.

Candidatul PSD-UNPR-PC a spus despre ieşirea nervoasă a lui Marian Vanghelie la adresa lui Sebastian Ghiţă şi a sa: „I-am certat puţin şi acum toată lumea munceşte la campanie”. „Şi Marian Vanghelie, şi Liviu Dragnea, e chiar şeful campaniei, el munceşte cel mai mult, şi sunt mai mulţi. Şi Sebastian Ghiţă, şi Dan Şova”, a completat Victor Ponta.

Liderul social-democraţilor a spus că supărarea lui Marian Vanghelie ţine de un conflict personal pe care acesta l-ar avea cu Sebastian Ghiţă. „Are un conflict personal cu domnul Ghiţă, care nu are nicio legătură nici cu partidul, nici cu politica. Şi i-am spus, ştiţi, ca la fotbal, când se îmbrâncesc doi, un arbitru corect dă cartonaş roşu la amândoi”, a spus Ponta, subliniind că Vanghelie nu are niciun conflict cu el.

Despre faptul că Dan Şova nu mai deţine funcţii în PSD, Ponta a spus: „El mi-a spus că nu mai vrea să fie purtător de cuvânt şi vicepreşedinte pentru că devenise o ţintă în campania electorală”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.