Andrei Hrebenciuc, vizitat de soţie în arest

0

Soţia a venit să îl viziteze pe Andrei Hrebenciuc în arestul Poliţie Braşov. Soţia afaceristului a venit în cursul dimineţii de luni la sediul IPJ Braşov. Fiul lui Viorel Hrebenciuc este în puşcărie de vineri, când a fost arestat preventiv în dosarul retrocedărilor, potrivit Romania TV.

Andrei Hrebenciuc şi-a deschis în 2003 un bar de fiţe în Bucureşti, însă după doi ani activitatea acestui local a fost întreruptă şi firma radiată. În 2004, băiatul lui Viorel Hrebenciuc s-a lansat în lumea modei, însă firma a fost radiată la doi ani după deschidere. Insistă însă în lumea modei cu alte 3 firme, până în anul 2007, însă tot fără succes. După toate eşecurile ca proaspăt om de afaceri, în 2008, Andrei Hrebenciuc şi-a înfiinţat o firmă de consultanţă în afaceri, moment în care a devenit şi masterand şi doctorand al facultăţii de studii economice.

Astfel, Andrei Hrebenciuc devine şi profesor al Academiei de Studii Economice. În 2013, firma lui de consultanţă a avut un profit de 70.000 de lei, respectiv 15.000 de euro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.