Băsescu zice că SIE nu l-a informat despre afacerea Microsoft!

Preşedintele Traian Băsescu a declarat marţi că nu a primit nicio informare de la SIE despre dosarul Microsoft, iar despre afirmaţia lui Teodor Meleşcanu, că dosarul a fost instrumentat cu sprijin extern, şeful statului a spus că ”foştii şefi SIE au un mare avantaj, că nu trebuie să probeze ce spun”, informează Mediafax.

”Eu nu am primit nimic de la SIE despre Microsoft”, a declarat Traian Băsescu la Adevărul Live, precizând că ”dosarul Microsoft este unul românesc”, instrumentat de instituţiile din ţară.

Despre afirmaţia fostului şef SIE Teodor Meleşcanu că dosarul Microsoft a fost instrumentat cu ajutorul serviciilor străine, Traian Băsescu a spus: ”Şefii de servicii au un mare avantaj, că nu trebuie să probeze ceea ce spun”.

Şeful statului a făcut un apel către foştii şefi ai SIE, cu referire la Cătălin Harnagea, Teodor Meleşcanu şi Mihai Răzvan Ungureanu: ”Îi rog să facă publică o dată şi un nume de informare transmisă preşedintelui României, primului ministru sau ministrului de resort, privind nereguli în Microsoft (…) Harnagea, Meleşcanu, Ungureanu cred că pot vinde orice. Nu am primit nicio informaţie de la SIE legată de Microsoft. Am un apel către foşii şefi SIE: Decenţa este de aur. (…) Aici a fost munca SRI, a DNA, a altora”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.