Putin, bolnav de cancer?

0

Surse de presă din Polonia şi Belarus au lansat informaţia potrivit căreia preşedintele rus Vladimir Putin ar fi bolnav de cancer.

De câteva luni, în presa europeană circulă zvonul că Vladimir Putin este bolnav de cancer la măduva spinării. Surse de presă din Belarus şi Polonia au lansat acest zvon, susţinând că liderul de la Kremlin ar fi fost diagnosticat cu o tumoare malignă în urmă cu aproximativ 6 luni.

Surse de presă americane susţin însă că Putin ar avea cancer la pancreas – una dintre cele mai mortale forme de cancer, potrivit foxnews.com. S-a zvonit, de asemenea, că Putin se tratează la un medic în vîrstă, foarte experimentat, din fosta Germanie Democrată (RDG), pe care Putin l-ar fi cunoscut ci zeci de ani în urmă, când era agent al KGB. Medicul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, ar fi încercat diferite tratamente pentru Putin, inclusiv un tratament special cu steroizi.

Starea lui Putin s-ar fi ameliorat în urma acestor tratamente pe care i le-a aplicat medicul în vârstă de 84 de ani, dar care s-a retras din activitate şi l-ar fi abandonat pe liderul de la Kremlin, pentru că nu îi plăcea să vină în Rusia şi nu suferea nici „detaliile de securitate” a preşedintelui rus, mai scrie publicaţia americană.

La începutul anului 2014, Crispin Black, un veteran al Armatei britanice specializat în chestiuni de terorism şi spionaj, scria că Putin nu s-a vindecat şi că, din contră, cancerul i-a revenit cu şi mai multă agresivitate.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.