Dan Puric nu merge duminică la vot

Share:

Dan Puric a dezvăluit, în prag de alegeri prezidenţiale, că nu va merge la urne pentru a vota pentru viitorul preşedinte al României. Iar pentru asta are şi un motiv bine întemeiat.

Actorul Dan Puric, în vârstă de 55 de ani, a declarat, într-un interviu acordat recent adevarul.ro, că nu are nicio preferință atunci când vine vorba de politicieni și partide.”Nu voi merge să votez, nu mai votez de mult”, a recunoscut Puric. „N-am niciun parti-pris politic și vreau sa subliniez asta”, a explicat actorul, care crede că România suferă încă „reziduurile” comunismului: „România n-a ieșit din consecințele celui de-Al Doilea Război Mondial. Eu n-am nimic împotriva conducerii din România. Poporul român suportă reziduurile, 50 de ani de comunism…”, a afirmat el.

Dan Puric a găsit şi răspunsul la întrebările privind situaţia actuală a României şi motivele pentru care oamenii valoroşi preferă să-şi încere norocul în străinătate, decât să rămână în ţară.”Știi cum e un garou care-ți oprește sângele? Asta a făcut Securitatea cu banii României… De-asta a plecat tineretul în afară, de-asta e dezastrul ăsta aici. (…) Simt că lucrurile se degradează cumplit, cu o viteză năucitoare, că România și toată omenirea a intrat pe un tobogan de degradare. Tehnica asta de a crea o mișcare browniană e ceva teribil, crize etc. toate sunt organizate. La suprafață le-a ieșit, în profunzime nu!” a adăugat Puric, care vede arta sa ca pe „un răspuns la atacul asupra patriei”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.