INDAGRA, la Romexpo

În perioada 29 octombrie – 2 noiembrie la ROMEXPO are loc cel mai mare eveniment dedicat agriculturii românești și nu numai – INDAGRA – Târg internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei, organizat sub patronajul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Ajuns la ediția cu numărul 19, târgul INDAGRA este și în 2014 un eveniment reper pentru specialiștii din domeniul agricol, dar și pentru publicul larg. Evenimentul reunește în acest an peste 450 de expozanți din 22 de țări: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Coreea (Sud), Danemarca, Franța, Germania, Grecia, India, Italia, Lituania, Luxembourg,  Marea Britanie, Moldova.

În premieră, în cadrul INDAGRA va avea loc a noua ediție a forumului China – Statele din Europa Centrală și de Est, unde vor fi organizate cinci mese tematice: industrie alimentară, zootehnie, vegetal, eco și utilaje. De asemenea, vor fi susținute conferințe de instituții importante din domeniu, dintre care amintim: ARBIO – Asociația Română de Biomasă și Biogaz, Praxis Media, IPA SA CIFATT CRAIOVA – ce va prezenta “Brokeraj tehnologic și de afaceri  – întâlniri de afaceri”, ALL BIZ România – ce va prezenta “Noi oportunități de dezvoltare pe piețe externe”, în cadrul căreia se vor atinge subiecte de interes pentru firmele care fac export sau care doresc să își extindă vânzările. Tot în cadrul INDAGRA, RFI – Radio France International România va organiza evenimentul cu tema: “Fonduri europene pentru agricultură”.

În plus, firma SC ARTA TRADIȚII BISOCENE SRL va organiza ateliere de lucru pentru copii: ateliere de țesut la război vertical și ateliere de împletit.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.