Macovei susţine că în campania lui Udrea sunt banii lui Cocoş

Candidatul independent la Preşedinţia României, Monica Macovei, a declarat marţi, la Galaţi, că e “foarte posibil” ca în campania electorală a candidatului PMP, Elena Udrea, să fie folosiţi şi bani ai fostului soţ al acesteia, Dorin Cocoş, care a fost reţinut de procurorii DNA în dosarul Microsoft.

,,E foarte posibil. Să o întrebăm pe doamna Udrea. Da, are mulţi bani de cheltuit, am văzut’, a spus Macovei, fiind întrebată dacă în campania electorală a Elenei Udrea se regăsesc şi banii fostului soţ al acesteia, Dorin Cocoş, reţinut de DNA în dosarul Microsoft, relatează Agerpres.

Despre Klaus Iohannis, candidatul ACL, Monica Macovei a afirmat că ar trebui să-şi dea demisia fiind în incompatibilitate. “Ar trebui să-şi dea demisia pentru că incompatibilitatea asta înseamnă: trei ani de zile nu ai voie să exerciţi o funcţie de demnitate publică aleasă sau numită”, a spus Macovei.

Totodată, Macovei a spus şi că dacă va câştiga alegerile va colabora cu orice partid sau formaţiune politică, dar nu va coabita cu acestea.,,Eu colaborez cu oricine, nu coabitez, nu-mi place deloc acest cuvânt pentru că are ceva imoral în el, dar lucrez şi negociez. Totdeauna am limite. De exemplu, nu negociez Justiţia. Justiţia nu este de negociat politic, dar în rest negociez că aşa am trecut 40 de legi în Parlamentul European, negociind de la extrema stângă la cea dreaptă. Aşa am făcut şi cu DNA-ul, negociind. Ce credeţi, că vroia DNA Parlamentul României?’, a afirmat Macovei.

Macovei a precizat că va fi preşedintele oamenilor şi va avea ca obiectiv aducerea înapoi la buget a banilor furaţi, mai ales că evaziunea fiscală în România era în urmă cu doi ani estimată la 50 de miliarde de euro.Macovei s-a aflat marţi într-o vizită electorală la Galaţi, unde a vizitat o fabrică de tricotaje şi s-a întâlnit pe strada Brăilei cu alegătorii.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.