Vanghelie: Nu sunt prieten cu Ponta, dar iubesc PSD!

Share:

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, miercuri, la o reuniune electorală la care a participat şi preşedintele PSD, Victor Ponta, că nu este prieten cu acesta, dar iubeşte PSD şi că este mai important decât orice un preşedinte de stânga în România.

„Nu sunt prieten cu Victor Ponta, dar iubesc partidul şi cred că e mai important decât orice un preşedinte de stânga în România. Nu trebuie neapărat să ne înţelegem întotdeauna, dar trebuie să ne înţelegem în interesul dumneavostră (al social-democraţilor, n.r.) Şi cred că o să fie şi prietenul meu, dacă iese preşedinte”, a spus Vanghelie, potrivit Mediafax.

El a spus că îşi doreşte ca Victor Ponta să obţină în Bucureşti 45% din voturi în turul întâi al prezidenţialelor, adăugând că este sigur că în turul secund preşedintele PSD va obţine 55% în Capitală.”Am un pariu cu mine că Sectorul 5 va fi în primele cinci judeţe din România”, a mai spus Vanghelie.

El şi-a luat angajamentul că până se va termina campania electorală nu se va mai bate şi nu se va mai supăra cu nimeni, arătând că îşi doreşte ca Victor Ponta să câştige alegerile.

La rândul său, preşedintele PSD, Victor Ponta, a arătat că are numai prieteni în sală şi că după ce va câştiga alegerile va avea şi mai mulţi prieteni.”Am numai prieteni în sală. După ce voi fi preşedintele României, o să am şi mai mulţi prieteni”, a spus Ponta.

Miercuri seară, la Sala Palatului, a avut loc reuniunea electorală a social-democraţilor din organizaţiile PSD Sector 1, Sector 5 şi Sector 6.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.