Sorina Matei, alt ”acoperit” la B1TV ?

0

Jurnalista B1 TV Sorina Matei a avut o discuție cu Traian Băsescu, joi seară, în culisele televiziunii. Președintele i-a dat de înțeles că ar trebui să recunoască că este ofițer acoperit, după modelul lui Robert Turcescu. 

Președintele Traian Băsescu  prezent în emisiunea „Bună seara, România!”, de la B1 TV, joi seară a declarat că „Elena Udrea a avut un tratament special, inclusiv din  partea colegei dumneavoastră Sorina Matei. Poate se mai gândește ce i-a spus Robert Turcescu în emisiunea de pomină”.

Robert Turcescu i-a spus Sorinei Matei, în emisiunea în care a afirmat că este ofițer acoperit, că ar trebui să-l urmeze și să recunoască. Sorina Matei a precizat de atunci că nu are ce recunoaște.

În emisiunea „Actualitatea Românească”, care urmează imediat emisiunii în care a fost invitat Traian Băsescu, realizatoarea B1 TV Sorina Matei a afirmat: „Nu sunt nici ofițer acoperit, nici descoperit, sunt jurnalist, am prezentat numeroase cazuri de corupție. Nu fac parte, nu am nicio legătură cu vreun serviciu special.”

Jurnalista Sorina Matei a adăugat că s-a întâlnit cu președintele Traian Băsescu după emisiunea la care președintele a fost invitat și au avut o discuție.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.