Alina Bica a fost supravegheată, opinează Băsescu

Share:

Președintele Traian Băsescu a susținut vineri, legat de fotografiile în care apar, la Paris, procurorul-șef DIICOT, Alina Bica, și liderul PMP, Elena Udrea, că persoana supravegheată a fost Bica, Udrea fiind doar „un bonus”, informează Agerpres.

„Suspectez o implicare a serviciilor. Dacă nu este așa, trebuie să-mi demonstreze cine a făcut filajul procurorului-șef DIICOT la Paris. (…) Este evident că doamna Bica a fost supravegheată, pentru că pentru doamna Bica s-au luat facturile în februarie. Elena Udrea nu-i interesa, ea a venit ca un bonus. (…) Doamna Udrea a devenit de interes după ce și-a depus candidatura”, a afirmat Băsescu, la Realitatea TV.

El a arătat că „operațiunea” ar fi prea profesionistă pentru a fi făcută de paparazzi. „Aceste servicii pe care eu le creditez cu valoare trebuie să lămurească opinia publică cine a făcut filajul. Din Statele Unite îl găsesc pe hackerul de la Vâlcea și vine și îl arestează aici FBI, împreună cu autoritățile române. Nu pot să cred că un stat care s-a angajat să vegheze în parteneriat cu Ucraina la securitatea cibernetică a Ucrainei nu știe cine a făcut site-ul de pe care s-au lansat pozele. (…) Acel site s-a făcut în cursul nopții, a afișat câteva ore fotografiile de la Paris, după care s-a desființat. Nu pot să cred că noi (…) nu știm la ora asta care este PC-ul din România de pe care s-a făcut acel site”, a spus șeful statului.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.