Reghecampf pierde finala Ligii Campionilor Asiei

Al Hilal a pierdut finala Ligii Campionilor Asiei, dupa 0-0 in returul cu australienii de la Sidney Wanderers, care au castigat mansa tur cu 1-0.

Dupa 1-0 in tur, gol marcat de Juric, arabii au jucat in aceeasi maniera ca in Australia, ratand ocazii imense de gol, fara sa rezulte insa nimic productiv pe tabela.

Portarul Covic din Croatia a fost marele erou al acestui meci, parand absolut tot ceea ce s-a tras pe poarta, si au fost ocazii cu nemiluita, de la Al Qahtani la Thiago Neves, sau de la Pintilii la fundasul central Digao.Insa, pe langa aceste ocazii ratate incredibil de gazde, si portarul japonez Nishimura a avut un mare rol in acest meci.

Japonezul nu a acordat lovitura de pedeapsa in niciuna din cele 2 sau chiar 3 ocazii cand acest lucru s-a impus in mod cert. In prima faza a fost un hent in careu al oaspetilor, la debut de mitan secund, pentru ca Al Qahtani, la mijlocul partii secunde sa fie doborat clar de portarul Covic in careu.

Nishimura a fost intransigent si nu i-a pasat de presiunea celor peste 70.000 de fani arabi, care au facut o atmosfera fabuloasa. Finalul a venit sub aceleasi auspicii, de dominare sufocanta a celor de la Al Hilal, care pana la urma nu au gasit poarta adversa, aparata incredibil de Covic, in toate cele 180 de minute ale acestei duble manse.

Imediat dupa partida au avut loc incidente serioase intre cele doua echipe, mai multi jucatori arabi luandu-se la bataie cu 2-3 jucatori de la Sidney. Spiritele au fost potolite cu greu de arbitri, acolo implicandu-se si staff-urile celor doua echipe, inclusiv romanii lui Reghecampf, medicul Radu Paligora sau secundul Cristi Termure.
Fostul antrenor stelist a pierdut marea sansa a unei prime fabuloase de 1 milion de dolari, o prima promisa de altfel si pentru jucatori.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.