Brînză speră să fie ales președinte

Share:

Candidatul Partidului Ecologist Român la alegerile prezidențiale, William Brînză, a declarat că „și-a prezentat CV-ul pentru angajare” și că speră ca alegătorii să-l angajeze în funcția de președinte al țării, informează Agerpres.

„Mi-am prezentat CV-ul pentru angajare astăzi și sper ca cei 18 milioane de cetățeni să mă angajeze, pentru că am cea mai bună ofertă, în cel mai bun program. Am votat în primul rând pentru prețuirea mamei, pentru prețuirea femeii și am votat pentru ca micuții noștri să crească sub ochii mamelor iar tinerii noștri să nu mai fie nevoiți să plece din țară”, a spus Brînză la ieșirea de la urne.

El a adăugat că pentru cinci ani de acum încolo „ne așteaptă momente grele” și crede că un candidat tânăr, cu experiență poate să ducă destinele României mai departe, astfel încât cinci ani țara să aibă prosperitate și un viitor coerent în Europa.

„Sunt tânărul de 42 de ani care privește cu încredere și cu determinare ceea ce înseamnă funcția de președinte al României”, a precizat candidatul PER.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.