Scandal: Cozi uriaşe la secţile de vot din străinătate

0

Sute de oameni stau la coadă la Institutul Cultural Român şi la Ambasada României din Chişinău pentru a vota viitorul preşedinte al României. Şi românii din Italia, Spania, Germania, Austria, Marea Britanie şi Franţa sunt extrem de interesaţi de alegerile prezidenţiale 2014. Sute de oameni stau la coadă pentru a-şi exprima opţiunea de vot.

Românii din Viena, Austria, stau la cozi de câteva sute de metri pentru a-şi exprima opţiunea de vot pentru viitorul preşedinte. În ciuda frigului de afară, oamenii s-au aşezat răbdători în faţa secţiilor de votare.

Românii din Londra, Marea Britanie, au ieşit, duminică, în număr foarte mare, pentru a vota viitorul preşedinte al României. Mai multe fotografii apărute pe internet surprind cozile uriaşe la care stau aceştia pentru a-şi exprima opţiunea de vot.

Sute de români din Italia stau la coadă la secţiile de votare din Roma şi Torino. În capitala Italiei au fost organizate trei secţii de vot: două la Accademia di Romania şi una la Consulatul României în Italia.

Românii din Spania au ieşit şi ei la votul pentru prezidenţiale. Aceştia au la dispoziţie 38 de secţii de votare pentru alegerile prezidenţiale 2014. Cele mai multe secţii au fost organizate în regiunea Madrid, acolo unde locuieşte o importantă comunitate de români.Şi românii din Munchen, Germania, s-au mobilizat pe 2 noiembrie şi au ieşit să îşi exprime opţiunea pentru viitorul preşedinte al României. Zeci de persoane au fost surprinse stând la o coadă enormă în faţa unei secţii de votare. „În Munchen este coadă ca pe vremea lui Ceauşescu la pui sau la lapte„, a scris unul dintre votanţi.

Şi românii care locuiesc în Paris au ieşit să voteze viitorul preşedinte al României. Zeci de persoane au fost surprinse la coadă la o secţie de votare din capitala Franţe

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.