Dragnea îi ia apărarea lui Corlăţean

0

Vicepremierul Liviu Dragnea a precizat, duminică noaptea, că, în opinia sa, activitatea Ministerului de Externe este una foarte bună, el arătând că MAE nu poate fi învinovăţit cu nimic pentru modul în care s-a desfăşurat procesul electoral în diaspora.

„În Paris numărul de secţii s-a dublat, faţă de votul precedent. În Londra, numărul de secţii a fost mai mare, iar numărul de cabine de vot din toate secţiile din diapora s-a mărit. Deci numărul de secţii din diaspora a fost mai mare decât la precedentele alegeri. Unde a greşit MAE? Preventiv au fost dublate numărul de secţii de vot”, a spus Dragnea, citat de Mediafax.

El a admis că, dacă ar sta câteva ore la coadă ca să voteze, ar fi foate supărat. „Ceea ce ar fi foarte improtant e să ştim pe cine trebuie să ne supărăm sau dacă avem să ne supărăm pe cineva”, a subliniat Dragnea.

El a arătat că ministerul de Externe, prin ambasade, pune la dispoziţie toată logistica de organizare a votului, conform hotărârilor BEC şi AEP. „Ministerul de Externe nu poate fi învinovăţit de absolut nimic, a pus la dipoziţie tot ce era nevoie ca urmare a decizilor BEC”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă imaginea României a avut de suferit ca urmarea a modului în care s-a desfăşurat votul în diaspora, Dragnea a spus: „Şi noi putem hotărî acum, dacă nu am votat, să mergem în faţa unei secţii de vot să încercăm să dăm cu pietre, că acum vrem noi să votăm. Putem face lucrul ăsta”.”O secţie de vot are o anumită capacitate. Nu am atins performanţa din 2009, când s-a votat la 13 secunde”, a adăugat Dragnea, care a spus că nu poate evalua dacă imaginea României a avut de suferit.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.