Marian Rada are de primit 14 salarii restante de la Rapid

Share:

Tehnicianul formaţiei Rapid, Marian Rada, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că are de primit 14 salarii restante de la gruparea giuleşteană, dar cu toate acestea este antrenorul care trebuie să salveze echipa de la retrogradare.

„Fiind în insolvenţă trebuie plătite şi salariile din urmă pentru că ăsta este planul de reorganizare. Este foarte greu, pentru că dacă se întârzie atunci se adaugă la vechile datorii. În ceea ce mă priveşte, cumulat, eu am de primit 14 salarii restante. Şi sunt antrenorul Rapidului care trebuie să salveze echipa de la retrogradare, să le ridice moralul jucătorilor şi aşa mai departe. Numai că asta se întâmplă de trei ani şi e din ce în ce mai greu să îi motivez doar cu vorbe. Antrenamentele decurg normal, dar nu ştiu în capul fiecăruia ce se întâmplă şi dacă se gândeşte la fotbal sau la altceva. Noi nu am mai avut nicio şedinţă cu acţionariatul”, a spus Rada, potrivit Mediafax.

Antrenorul consideră că era mai bine ca Rapid să nu fi promovat la finalul sezonului precedent. „Era mai bine dacă nu promovam, dacă rămâneam în Liga a II-a. Pentru că scăpam de acest sistem de retrogradare a şase echipe. Era mai uşor să promovăm din Liga a II-a în 2015 decât să ne salvăm acum de la retrogradare. Cu actualul lot şi cu situaţia de la club”, a adăugat Rada.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.