Preşedinta argentiniană, Cristina Kirchner, spitalizată

0

Preşedinta argentiniană Cristina Kirchner a fost internată duminică seara într-o clinică de la Buenos Aires din cauza unei „stări febrile infecţioase”, au anunţat serviciile preşedinţiei într-un comunicat, relatează AFP.

Kirchner, în vârstă de 61 de ani, „prezintă o stare febrilă infecţioasă din cauza căreia s-a decis să fie spitalizată la Clinica Otamendi din Buenos Aires, în vederea unui tratament”, se precizează în comunicat, semnat de către medicii Marcelo Ballesteros şi Ricardo Solla.

Preşedinta argentiniană şi-a reluat activitatea pe 21 octombrie, după un concediu de 48 de ore, din cauza unei faringite. Kirchner s-a aflat într-un concediu de două zile şi în iulie, din cauza unor dureri în gât şi a unei laringite. Concediul a fost prelungit timp de peste o săptămână, antrenând modificarea programului şi amânarea unei vizite în Paraguay.

În urmă cu peste un an, preşedinta a fost operată de un hematom cerebral şi şi-a încetat activitatea timp de şase săptămâni, iar rezultatele examenelor postoperatorii au fost pozitive.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.