Reghecampf, noi mostre de aroganţă

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a declarat, sâmbătă, că Al Hilal a fost echipa mai bună în întâlnirea cu australienii de la Sydney Wanderers, scor 0-0, în manşa secundă a finalei Ligii Campionilor Asiei, rezultat în urma căruia formaţia saudită nu a reuşit să câştige trofeul.

„Am avut ghinion, am avut multe ocazii şi am fost echipa mai bună. Cred că băieţii au făcut treabă bună, sunt foarte mândru să fiu antrenorul lor. Dacă pierzi pentru că ai jucat slab, trebuie să feliciţi echipa adversă. Dar când joci cum am jucat, te simţi foarte rău”, a declarat Reghecampf, conform presei saudite.

Formaţia saudită Al Hilal, antrenată de Laurenţiu Reghecampf şi la care evoluează Mihai Pintilii, a terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu australienii de la Sydney Wanderers, în manşa secundă a finalei Ligii Campionilor Asiei, nereuşind să câştige trofeul.

Al Hilal a pierdut finala din cauza eşecului din prima manşă a finalei, scor 0-1. În partida de sâmbătă, Mihai Pintilii a fost integralist.

La finalul jocului, au avut loc incidente în care au fost implicaţi mai mulţi jucători şi oficiali. Sydney Wanderers, înfiinţată în urmă cu doi ani, a devenit prima echipă australiană câştigătoare a Ligii Campionilor Asiei. Laurenţiu Reghecampf se află la conducerea tehnică a echipei Al Hilal din data de 26 mai.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.